Pentru „intarirea capacitatii institutionale a Directiei pentru Investigarea Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism“, in 1 februarie 2008 vor fi cumparate prin licitatie echipamente de birou si de mobilier necesar personalului im
Pentru „intarirea capacitatii institutionale a Directiei pentru Investigarea Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism“, in 1 februarie 2008 vor fi cumparate prin licitatie echipamente de birou si de mobilier necesar personalului implicat in activitatea Directiei, in valoare de 511.700 de euro, potrivit anuntului de licitatie. In acelasi scop, CSM va cumpara, prin licitatie, echipamente informatice de 476.000 de euro.

O alta licitatie va fi organizata in 15 februarie 2008, pentru asigurarea unor servicii in valoare de 1,07 milioane de euro, destinate Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.