Jurnalistii din toata tara pot deveni membrii unei organizatii puternice, la inaltimea profesiunii pe care o practica, in totala libertate de exprimare, de aproape doua decenii.
Luni, 17 decembrie, incepand cu ora 11.00, va avea loc, la sala Bei
Jurnalistii din toata tara pot deveni membrii unei organizatii puternice, la inaltimea profesiunii pe care o practica, in totala libertate de exprimare, de aproape doua decenii.
Luni, 17 decembrie, incepand cu ora 11.00, va avea loc, la sala Beijing-Vienna (parter) a complexului World Trade Center Bucuresti, evenimentul de lansare publica a Asociatiei Jurnalistilor din Romania (AJR). Cu acest prilej, au fost invitate cateva figuri jurnalistice recunoscute, pentru a discuta cu cei prezenti cateva teme de interes, atat pentru public, cat mai ales pentru colegii din mass-media.
Astfel, Andreea Esca va vorbi despre jurnalism si vedetism. Cristian Tudor Popescu va analiza motivele si necesitatea reformarii Clubului Roman de Presa (CRP) pentru jurnalistul roman. Nu va fi ignorata nici problema conflictelor de interese in activitatea jurnalistica, tema ce va fi abordata de Catalin Tolontan. "Mai are legitimatia de jurnalist importanta si utilitate in activitatea de teren?", iata o intrebare la care este pregatit sa raspunda, tot luni, George Lacatus, distins cu "Marele Premiu pentru Presa Scrisa", in editia din acest an a Premiilor CRP. AJR, a carei pagina de Internet este functionala si se gaseste la adresa www.ajr.ro, este un prim pas in constructia unei organizatii care sa aiba un cuvant puternic de spus in breasla jurnalistica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.