Maine, intre orele 14 si 16, in sala de sport a Scolii Generale nr. 79, din sectorul 4, va avea loc un eveniment numit Sport: Arta, Cultura, Traditie, organizat cu sprijinul Guvernului Romaniei - Agentia de Strategii Guvernamentale in cadrul programu
Maine, intre orele 14 si 16, in sala de sport a Scolii Generale nr. 79, din sectorul 4, va avea loc un eveniment numit Sport: Arta, Cultura, Traditie, organizat cu sprijinul Guvernului Romaniei - Agentia de Strategii Guvernamentale in cadrul programului national de Combatere a violentei in randurile tinerilor si al educatiei prin sport, de Asociatia Clubul Sportiv Chelsea Bucuresti in parteneriat cu Federatia Romana de Karate Traditional. Invitatii speciali ai acestui eveniment sunt Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, Alteta Sa Principesa Margareta si Alteta Sa Principele Radu de Hohenzollern Veringen din partea Casei Regale a Romaniei, Excelenta Sa Dl. Kanji Tsushima - Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Japoniei la Bucuresti, alti reprezentanti ai Corpului Diplomatic la Bucuresti, reprezentanti ai Guvernului Romaniei, al Autoritatilor si Agentiilor Guvernamentale, reprezentanti ai Presedintiei Romaniei, ai organismelor internationale reprezentate la Bucuresti (FMI, Banca Mondiala, Unesco, UE) si reprezentanti ai Primariilor de Sector si ale municipiului Bucuresti. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.