Atentie! Caine la paralele (din sfoara)! Evolueaza, demonstrandu-si talentul de gimnast (sau acrobat), Khun Kaodang Kanglond, nepotul lui Tongdaeng, unul dintre cei mai faimosi caini din Thailanda. Demonstratia  a fost realizata in c
 Atentie! Caine la paralele (din sfoara)! Evolueaza, demonstrandu-si talentul de gimnast (sau acrobat), Khun Kaodang Kanglond, nepotul lui Tongdaeng, unul dintre cei mai faimosi caini din Thailanda. Demonstratia  a fost realizata in cadrul celui de-al 7-lea Mare Festival Canin organizat in provincia thailandeza Nakhon Pathom. Acest eveniment se incheie maine, 16 decembrie.       Transpiratia - Detine secretul dragostei O agentie matrimoniala din SUA sustine ca a descoperit o metoda stiintifica si eficienta de a uni persoanele compatibile: analizarea ADN-ului si a transpiratiei. Ei sunt convinsi ca ADN-ul si mirosul corporal al oamenilor sunt principalele surse ale atractiei. In acest context, compania a lansat primul serviciu de acest gen, care foloseste un software special ce detecteaza felul in care se potrivesc posibilii parteneri in functie de ADN si de mirosul pe care il emit. Agentia cere persoanelor care apeleaza la ea sa predea o mostra de saliva, pentru analizarea ADN-ului, rezultatele fiind apoi folosite pentru gasirea partenerului ideal.       George Clooney - Frumos, fermecator si... pentru pace Frumos, imposibil, fermecator, foarte bogat si in favoarea pacii: ce s-ar putea pretinde mai mult de la George Clooney?, se intreaba agentia ANSA. Cu prilejul celei de-a VIII-a editii a Summit-ului laureatilor Premiului Nobel pentru Pace de la Roma, actorul, in varsta de 47 de ani, a primit din partea primarului Walter Veltroni premiul "The Next Generation". "Suntem aici pentru a da glas persoanelor care nu pot fi ascultate altfel. Si, apropo de glas, a sosit momentul ca acelea ale sefilor de stat sa se faca auzite. Si pacea, ca si razboiul, este un proces care trebuie promovat, continuat", a comentat Clooney.       Studiu - Enzima care "aduce" SIDA O substanta din sperma umana ar putea ajuta virusul HIV la infectarea celulelor din organism, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii germani. Cercetatorii de la University Clinic din Ulm spun ca fosfataza acida prostatica (PAP), o enzima produsa in mod natural de prostata, poate forma niste fibre minuscule numite fibrile amiloide. Acestea capteaza fragmente de HIV pe care le introduce in celule si, potrivit unor experimente, se pare ca, in unele cazuri, enzima contribuie de 50 de ori mai mult la raspandirea virusului.       Carte rara - Vanduta cu 3,9 milioane $ Autoarea seriei Harry Potter, J.K. Rowling, a reusit sa stranga 3,9 milioane de dolari in scopuri caritabile, vanzand o copie rara a ultimei sale carti la o licitatie de la Londra. "The Tales of Beedle The Bard" este o carte pentru copii, scrisa si ilustrata de mana, cu povesti despre ultimele aventuri ale micului vrajitor. Cartea exista in doar sapte exemplare, sase din ele fiind oferite cadou de autoare "celor mai apropiate persoane" fata de seria Harry Potter, in timp ce una a fost pusa in vanzare, la licitatie. Suma obtinuta va fi donata organizatiei Childrena€™s Voice, fondata tot de Rowling.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.