Piesa de teatru "Hotul cinstit", de Valeriu Butulescu, a fost jucata, pe scena Teatrului "Alexandru Davilla" din Pitesti, de catre sapte actori amatori, detinuti pentru talharie sau furt la Penitenciarul Colibasi, transmite Mediafax.

Publicul prezent a apreciat cu aplauze prestatia actorilor detinuti, care au jucat intr-un spectacol despre ei si despre faptele pentru care acum sunt la inchisoare.

SANSÃ…. "Spectacolul poate fi sansa lor de reabilitare artistica si morala. Au fost foarte buni si publicul i-a apreciat pozitiv. Sunt oameni care au avut probleme cu legea si care, temporar sper, locuiesc acum in penitenciar. Au fost foarte buni si publicul i-a apreciat pozitiv. Imbucurator este faptul ca cei din sala nu au vazut pe scena niste detinuti, au vazut chiar niste actori, oameni sensibili, care vor sa-si indrepte prin toate mijloacele greselile vietii", a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Colibasi, inspectorul principal Andreea Neagoe.


Potrivit conducerii Penitenciarului Colibasi, spectacolul "Hotul cinstit" va putea fi jucat in afara inchisorii, in urmatoarea perioada, ori de cate ori vor exista solicitari in acest sens.