Banca de Export-Import a Romaniei, EximBank, a incheiat un acord de cooperare cu Banca de Dezvoltare a Chinei, cele doua banci urmarind intensificarea relatiilor comerciale dintre cele doua state. Institutiile financiare vor colabora pentru identific
Banca de Export-Import a Romaniei, EximBank, a incheiat un acord de cooperare cu Banca de Dezvoltare a Chinei, cele doua banci urmarind intensificarea relatiilor comerciale dintre cele doua state. Institutiile financiare vor colabora pentru identificarea elementelor de interes comun in ceea ce priveste bunurile si serviciile exportate/importate de clienti, precum si derularea de proiecte in domeniul infrastructurii si industriei, se arata intr-un comunicat al bancii romanesti. De asemenea, bancile vor promova oportunitatile de afaceri si investitiile din tarile pe care le reprezinta. Potrivit EximBank, acordul va facilita obtinerea informatiilor comerciale despre potentialii parteneri ai clientilor celor doua banci, dar si despre evolutia economica de pe piata respectiva, diminuand riscurile la care se expun agentii economici.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.