Arta si maiestria chitaristului roman Stan Zamfirescu au fost apreciate la mii de km distanta de tara noastra, in Kuala Lumpur.
El a sustinut o serie de concerte de chitara clasica in Malaezia, in cadrul manifestarilor organizate de Ambasada Ro
Arta si maiestria chitaristului roman Stan Zamfirescu au fost apreciate la mii de km distanta de tara noastra, in Kuala Lumpur.
El a sustinut o serie de concerte de chitara clasica in Malaezia, in cadrul manifestarilor organizate de Ambasada Romaniei in capitala Malaeziei pentru marcarea Zilei noastre Nationale.
Seria de manifestari muzicale a fost deschisa cu un recital al chitaristului roman, desfasurat la inceputul acestei luni, in cadrul Festivalului International de Chitara din Malaezia, organizat in parteneriat cu Ministerul Turismului din tara gazda. Zamfirescu, invitat de onoare al evenimentului, a facut parte din juriul care a desemnat castigatorul festivalului si a cantat la concertul de gala al manifestarii unde a fost prezent si Datuk Dr. Victor Wee, secretarul general al Ministerului Turismului din Malaezia, presedintele de onoare al Comitetului de organizare al manifestarii muzicale.
Turneul romanului a continuat cu un al treilea recital in cadrul unei serate muzicale intitulata "Poetry of the guitar". "Evenimentul a constituit unul dintre punctele de atractie din programul de sarbatori al comunitatii romane din Malaezia si al prietenilor acesteia", ne-a declarat ambasadorul Romaniei la Kuala Lumpur, Petru Petra. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.