Actionarii firmei de transport BAT Medias au subscris 97,7% din titlurile emise pentru majorarea capitalului, in valoare de 6,99 milioane lei, iar in urma operatiunii, capitalul firmei va creste cu 6,83 milioane de lei, la 10,33 milioane de lei, info
Actionarii firmei de transport BAT Medias au subscris 97,7% din titlurile emise pentru majorarea capitalului, in valoare de 6,99 milioane lei, iar in urma operatiunii, capitalul firmei va creste cu 6,83 milioane de lei, la 10,33 milioane de lei, informeaza Mediafax. Operatiunea s-a desfasurat in doua etape, iar in prima etapa de subscriere, finalizata la 30 noiembrie, investitorii au cerut 92,1% din actiunile alocate majorarii, in valoare de 6,44 milioane lei. Pana la finele celei de-a doua etape de subscriere, 11 decembrie, s-au subscris 2,73 milioane actiuni, potrivit unui comunicat al companiei transmis, ieri, pietei Rasdaq. Actionarii firmei de transport au hotarat la 16 octombrie majorarea capitalului prin emisiunea a 2,79 milioane de actiuni, la o valoare nominala de 2,5 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.