Grupul indian Tata Steel Ltd va investi intre unul si doua miliarde de dolari in dezvoltarea unei mine de minereu de fier din Coasta de Fildes, ceea ce ar putea ajuta compania sa-si sporeasca productia de materie bruta necesara producerii otelului, i
Grupul indian Tata Steel Ltd va investi intre unul si doua miliarde de dolari in dezvoltarea unei mine de minereu de fier din Coasta de Fildes, ceea ce ar putea ajuta compania sa-si sporeasca productia de materie bruta necesara producerii otelului, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Cu o noua majorare a preturilor la minereu de fier pentru al cincilea an la rand, sustinuta de cererea in crestere din China, producatorii de otel incearca sa-si asigure propriile rezerve. Directorul administrativ al Tata, B. Muthuraman, a precizat ca grupul indian va detine o participatie de 75% in mina de minereu de fier, situata in Muntele Nimba, in vestul Coastei de Fildes.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.