Delegatia ros-albastra a plecat increzatoare ieri dimineata spre Londra, pentru meciul de diseara cu Arsenal, din grupa H a Ligii Campionilor, ultimul al gruparii din Ghencea in acest sezon european. Cu doar un punct obtinut in cinci etape, Steaua es
Delegatia ros-albastra a plecat increzatoare ieri dimineata spre Londra, pentru meciul de diseara cu Arsenal, din grupa H a Ligii Campionilor, ultimul al gruparii din Ghencea in acest sezon european. Cu doar un punct obtinut in cinci etape, Steaua este deja eliminata din competitiile europene, dar sefii clubului, antrenorii si jucatorii sustin ca ultima impresie conteaza, astfel ca "militarii" vor incerca sa dea lovitura la Londra. Din lotul deplasat in Anglia lipsesc Nicolita si V. Iacob, ambii accidentati. Stelistii si-au stabilit cartierul general la Hotelul "Marriott Regents Park", iar aseara, de la ora 21, aveau programat antrenamentul oficial pe "Emirates".
Adrian Ilie, managerul sportiv al gruparii din Ghencea, a declarat ieri dimineata, la plecarea bucurestenilor spre Londra, ca nu ii este teama ca Steaua ar putea avea soarta Slaviei Praga, care a fost invinsa cu scorul de 7-0. "Speram intr-un rezultat bun. E posibil ca unii dintre jucatorii nostri sa fie urmariti de alte cluburi, pentru eventuale transferuri. Daca joci bine cu o echipa puternica, te vede multa lume. Nu mi-e teama ca am putea avea soarta Slaviei, pentru ca Steaua a jucat bine in Liga. Au fost meciuri in care nu meritam sa pierdem sau sa facem egal. Se putea mai mult in aceasta grupa, avand in vedere ca, acasa, cu Slavia, am avut 60 de minute foarte bune, iar la Praaga nu meritam sa pierdem. Arsenal e foarte puternica, dar nu de speriat, mai ales ca au pierdut si ei in ultima etapa de campionat. Se poate spune ca avem un gust amar inainte de acest meci de care ar fi trebuit sa ne legam sperantele pentru primavara europeana", a spus Ilie. Presedintele CA, Valeriu Argaseala, a afirmat ca Steaua nu a ajuns intamplator in Liga Campionilor. "Sunt sperante. Nu exista echipa care sa mearga doar in deplasare. E un meci foarte greu. Arsenal trage la primul loc si va juca foarte bine, dar nici noi nu am facut jocuri slabe in Liga Campionilor. Faptul ca nu mai avem presiunea punctelor ne va ajuta sa ne mobilizam mai bine. Daca esti in Liga Campionilor si te sperie ceva, inseamna ca ai ajuns acolo intamplator. Noi nu am ajuns intamplator si nu ar trebui sa ne speriem. Daca te sperii, pleci cu un handicap si nu cred ca Steaua poate pleca cu astfel de handicap. Am vandut 1500 de bilete pentru suporteri, plus ca mai e si comunitatea romaneasca de acolo care a cumparat toate biletele", a spus Argaseala, care s-a referit si la eventualele veniri in Ghencea ale lui Thereau si Camus. "Purtam corespondenta cu Charleroi si Anderlecht si avem promisiunea ca ne vor da un raspuns cat mai repede. Oficialii lui Anderlecht vor sa mai discute o data cu antrenorul despre situatia lui Thereau", a precizat Argaseala.
Wenger: "Vrem locul 1!"
Antrenorul lui Arsenal a declarat ca inaintea meciului cu Steaua vede la jucatorii sai "dorinta, unitate si sete de victorie", informeaza agentia "Sportinglife". Wenger a reiterat ca Arsenal are nevoie de un succes in fata Stelei pentru a putea termina grupa H pe locul intai. "Daca vom termina pe doi, nimeni dintre castigatoarele de grupa nu va dori in mod special sa joace cu noi. Simt ca am pierdut un mare avantaj cand am fost invinsi la Sevilla si ca acest lucru s-a intamplat in mare parte din cauza selectiei, dar multi jucatori veneau dupa partide multe si a trebuit sa aleg. Incerc sa pastrez balanta intre a nu pierde si a pastra o echipa puternica. Vad la jucatorii mei dorinta, unitate si sete de victorie", a spus Wenger. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.