Angajatul unui hotel din Bangkok, Thailanda, imbracat in Mos Craciun, impodobeste un brad folosindu-se de mingile de golf. Acest brad a necesitat utilizarea a aproape 20.000 de astfel de mingi si a fost aranjat atat pentru a celebra Craciunul, cat si
Angajatul unui hotel din Bangkok, Thailanda, imbracat in Mos Craciun, impodobeste un brad folosindu-se de mingile de golf. Acest brad a necesitat utilizarea a aproape 20.000 de astfel de mingi si a fost aranjat atat pentru a celebra Craciunul, cat si pentru a promova Thailanda ca o destinatie a competitiilor de golf organizate in Asia.
SCHUMACHER - Lectie de sofat pentru un taximetrist Fostul campion de Formula 1 Michael Schumacher (38 de ani) a dat lectii de soferie, socandu-l, in acelasi timp, pe un sofer de taxi din Germania, dupa ce i-a luat locul la volan pentru a ajunge la timp la aeroport. "A fost ciudat sa stau pe locul pasagerului, dar sa-l vad pe Schumi la volanul taxiului meu a fost incredibil. A condus la viteza maxima, luand curbele cu pedala apasata si depasind in locuri unde nici nu ma asteptam", a declarat taximetristul, care a primit pentru calatorie 60 de euro plus un bacsis de 100 de euro.   IOSIF-MARIA: Cupluri cazate gratuit la hotel Un lant hotelier britanic a anuntat ca in perioada Craciunului va oferi cazare gratuita tuturor cuplurilor formate din barbati pe care ii cheama Joseph (Iosif) si femei cu numele Mary (Maria). Reprezentantii companiei Travelodge - citati de site-ul Independent Online - au precizat ca oferta este valabila pentru toate hotelurile detinute in Marea Britanie, Irlanda si Spania. Cuplurile care vor indeplini criteriile vor beneficia de cazare gratuita timp de o noapte, intr-o camera care, fara indoiala, va fi mult mai confortabila decat staulul unde s-a nascut Iisus Hristos. Oferta va fi valabila in perioada 24 decembrie 2007-5 ianuarie 2008.   COPIII DIN SPANIA - "Mos Craciun este prea gras" Copiii spanioli cred ca Mos Craciun este "prea gras", motiv pentru care ar trebui sa-si faca abonament la o sala de fitness. In acelasi timp - potrivit unui sondaj realizat pe internet - , baietii si fetele din Spania sunt de parere ca batranul cu barba alba ar trebui sa renunte la sania sa veche si sa-si cumpere ori o masina, ori o motocicleta. Singurul lucru pe care micutii nu l-ar schimba ar fi costumul rosu: doar 21% ar vrea sa-l vada in blugi si tricou.   BARBIE, PROBLEME - Revista retrasa de pe piata Un numar al revistei pentru co­pii Barbie a fost retras de pe piata din cauza ca jucaria ce insotea pu­bli­catia continea o substanta no­ci­va in cantitate mai mare decat cea maxim admisa, informeaza Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) intr-un comunicat. "Decizia de retragere este urmare a masurii de protectie a copiilor care pot inghiti substan­ta respectiva prin desfacerea ju­ca­riei si introducerea in gura a acestor cabluri electrice", scrie in co­mu­nicat. ANPC precizeaza ca fir­ma distribuitoare a decis singura sa re­traga produsele de pe piata. Au­to­ritatea ii sfatuieste pe cei care au apu­cat sa cumpere respectivul produs sa-l returneze companiei si sa-si recupereze banii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.