Toate firmele de taxi vor putea desfasura activitati de transport in aeroporturi daca detin o licenta de lucru in zona, fiind eliminat monopolul pentru aceste servicii, potrivit unui proiect de act normativ. Exceptie vor face aeroporturile cu un tra
Toate firmele de taxi vor putea desfasura activitati de transport in aeroporturi daca detin o licenta de lucru in zona, fiind eliminat monopolul pentru aceste servicii, potrivit unui proiect de act normativ. Exceptie vor face aeroporturile cu un trafic anual de pana la 500.000 de pasageri.

„Modificarile legislative vizeaza eliminarea monopolului firmelor de taxi din aeroporturi, conducerea aeroporturilor urmand sa organizeze licitatii pentru selectarea mai multor firme de transport taxi. In Otopeni exista un contract de exclusivitate cu firma Fly Taxi pentru mai multi ani care nu putea fi reziliat. In momentul cand vor intra in vigoare aceste modificari se va putea elimina monopolul din Otopeni“, au declarat oficiali din Ministerul Transporturilor (MT), citati de NewsIn.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.