Un grup de zece suporteri stelisti au creat incidente intr-o cursa aeriana a companiei EasyJet cu destinatia Londra, deranjand pasagerii si personalul navigant, iar la aterizare trei dintre ei au fost retinuti de politia britanica, a declarat pentru
Un grup de zece suporteri stelisti au creat incidente intr-o cursa aeriana a companiei EasyJet cu destinatia Londra, deranjand pasagerii si personalul navigant, iar la aterizare trei dintre ei au fost retinuti de politia britanica, a declarat pentru Mediafax un reprezentant al EasyJet.
Conform sursei citate, zece fani care calatoreau luni la Londra, pentru a asista la meciul Arsenal - Steaua, au creat neplaceri celorlalti pasageri si personalului aeronavei dupa ce au consumat bauturi alcoolice. Dupa aterizarea pe aeroportul din Londra, fanii galagiosi au fost interogati de politia britanica, trei dintre ei fiind retinuti. Reprezentantul companiei EasyJet a precizat ca pilotii si restul echipajului au actionat conform procedurilor standard de securitate. Este pentru a doua oara cand au loc incidente intre fanii unei echipe romanesti si personalul unei aeronave. In urma cu un an, o serie de suporteri dinamovisti au fost implicati intr-o "altercatie" in timpul zborului de la Bucuresti la Bruges (Belgia), iar doi dintre ei au fost retinuti de autoritatile belgiene. Mai multe scaune ale avionului au fost deteriorate, iar un geam din zona toatelei a fost fisurat. Dinamovistii calatoreau in Belgia pentru a asista la meciul FC Bruges - Dinamo, din Cupa UEFA. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.