Violonistul Sherban Lupu va sustine doua concerte la Ateneul Roman astazi si maine, acompaniat de Orchestra Simfonica a Filarmonicii "George Enescu", sub conducerea dirijorului Urs Schneider. Recunoscut ca unul dintre cei mai proeminenti interpreti a
Violonistul Sherban Lupu va sustine doua concerte la Ateneul Roman astazi si maine, acompaniat de Orchestra Simfonica a Filarmonicii "George Enescu", sub conducerea dirijorului Urs Schneider. Recunoscut ca unul dintre cei mai proeminenti interpreti ai muzicii lui George Enescu, Sherban Lupu a studiat la Conservatorul din Bucuresti si la Guildhall School of Music din Londra. A obtinut numeroase premii in competitii internationale precum: Vienna International, Romanian National String Quartet, Jacques Thibaud in Paris, Carl Flesch in Londra, Royal Society of Arts si Park Lane Group Contest. Din decembrie 2005, Sherban Lupu este directorul artistic al Societatii Enescu din Statele Unite. Pentru concertele pe care le ofera romanilor, Jurnalul National il declara pe Sherban Lupu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.