Claudiu Patrascu si-a scos la vanzare trei masini de lux in cadrul Luxury Show de la Romexpo. Carcotasii barfesc ca motivul care a stat la baza acestui gest ar fi ca petrecaretul ar fi cheltuit toata averea pe care o avea de la tatal sau si nu mai a
Claudiu Patrascu si-a scos la vanzare trei masini de lux in cadrul Luxury Show de la Romexpo. Carcotasii barfesc ca motivul care a stat la baza acestui gest ar fi ca petrecaretul ar fi cheltuit toata averea pe care o avea de la tatal sau si nu mai are deloc bani. Probabil pentru a spulbera aceste zvonuri, Claudiu i-a invitati pe toti cei prezenti dumnica seara in cadrul targului la o bauta intr-un club de fite din Bucuresti, promitandu-le ca face el cinste. Cu mic, cu mare, s-au adunat cateva vedete, prieteni ai Don Juanului, dar si multi gura-casca avizi dupa tot ce este gratis.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.