Doi romani implicati intr-o frauda electronica si judecati in Irlanda au fost condamnati la trei ani de inchisoare, insa instanta a stabilit ca, daca acestia se intorc in tara lor in maximum 21 de zile, le va suspenda pedeapsa. Constantina Stanciu,
Doi romani implicati intr-o frauda electronica si judecati in Irlanda au fost condamnati la trei ani de inchisoare, insa instanta a stabilit ca, daca acestia se intorc in tara lor in maximum 21 de zile, le va suspenda pedeapsa. Constantina Stanciu, de 27 de ani, si Robert Ardeleanu, de 34 de ani, codau electronic carduri de cadouri Debenhams cu informatiile unor carduri bancare reale la care romanca avea acces intrucat lucra la un restaurant. Apoi, cei doi foloseau cardurile pentru a retrage ilegal bani de la bancomate. Stanciu si Ardeleanu au pledat vinovati pentru posesia a patru carduri de cadouri pe care le-au folosit pentru a fura bani de la bancomate pe 20 iunie 2006.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.