Saptamana viitoare va avea loc ultima intalnire a conducatorilor si actionarilor dinamovisti din acest an, pe ordinea de zi aflandu-se mai multe subiecte.   REVENIRE. Pe langa plecarile si venirile de jucatori, aproape sigur se va decide
Saptamana viitoare va avea loc ultima intalnire a conducatorilor si actionarilor dinamovisti din acest an, pe ordinea de zi aflandu-se mai multe subiecte.   REVENIRE. Pe langa plecarile si venirile de jucatori, aproape sigur se va decide si revenirea printre actionari a lui Gigi Netoiu, sustinut de presedintele executiv, Cristi Borcea. "Comandantul" recunoaste faptul ca se poate intoarce in Stefan cel Mare: "Dupa partida de la Vaslui voi discuta cu ceilalti actionari si vom vedea la ce concluzie vom ajunge. Probabil ma voi intoarce la Dinamo, dar doar in calitate de investitor. Nu ma mai intereseaza functii administrative". Gigi Netoiu a ocupat functia de director general pana la instalarea lui Mircea Rednic, in vara anului 2006, dandu-si demisia in semn de protest. In prezent, este unul din investitorii Daciei Mioveni, urmand a renunta la gruparea argeseana dupa revenirea la Dinamo. Referitor la anul 2007, analiza lui Cristi Borcea este negativa: "Nu a fost un an darcic cu Dinamo, mai ales in partea a doua, cand toate bucuriile si satisfactiile cuceririi titlului s-au intors impotriva noastra. Numai la Dinamo se poate intampla asa ceva". Oficialul "cainilor" pare a-si fi luat gandul si de la titlu: "In proportie de 95 la suta, CFR Cluj este campioana".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.