Topmodelul Valentina Pelinel si-a petrecut ziua de nastere departe de Romånia. Aflata la New York, unde vrea sa-si cumpere un nou apartament, Valentina si-a reintålnit vechile prietene, dar si pe Maria Marinescu, si au petrecut impreuna
Topmodelul Valentina Pelinel si-a petrecut ziua de nastere departe de Romånia. Aflata la New York, unde vrea sa-si cumpere un nou apartament, Valentina si-a reintålnit vechile prietene, dar si pe Maria Marinescu, si au petrecut impreuna ca intre fete, acasa la Valentina. Sotia lui Cristian Boureanu a mai realizat o sedinta foto pentru o reclama Macy's, companie cu care colaboreaza de noua ani.

In timp ce sotul ei, Cristian Boureanu, era ocupat in Romania cu uniunea PD-PLD,Valentina Pelinel a plecat la New York, unde a pastrat relatiile profesionale cu mai multe companii pe care le reprezinta. Una dintre acestea este lantul de magazine Macy's, cu care topmodelul colaboreaza de noua ani si pentru care a realizat o noua sedinta foto. “Chiar daca traiesc acum in Romania, lucrez in continuare cu mai multe firme a caror imagine sunt de ani de zile. Zilele trecute, am pozat din nou pentru Macy's”, ne-a declarat Valentina. Topmodelul ne-a mai spus ca a profitat de aceasta calatorie la New York pentru a tatona si piata imobiliara, in cautarea unui nou apartament: “Imi place apartamentul pe care il am si tin la e l. Este cea mai valoroasa investitie facuta din munca mea si nu vreau sa renunt la o locuinta in New York.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.