Producatorul elvetian de incaltaminte Bally a inaugurat in Bucuresti primul magazin din Romania, operat in sistem de franciza de compania Top Retail, care a investit circa 500.000 de euro pentru implementarea proiectului, a declarat partenerul Top Re
Producatorul elvetian de incaltaminte Bally a inaugurat in Bucuresti primul magazin din Romania, operat in sistem de franciza de compania Top Retail, care a investit circa 500.000 de euro pentru implementarea proiectului, a declarat partenerul Top Retail, Adrian Puiu.
"Am inaugurat magazinul saptamana trecuta, dupa ce un an si jumatate am discutat cu oficialii de la Bally pentru a-i convinge sa aduca franciza pentru acest brand de lux in Romania. Nu a fost dificil sa-i convingem, deoarece ei erau foarte multumiti de numerosii clienti romani pe care ii au celelalte magazine Bally deschise in Italia, Austria sau Germania", a mai spus Adrian Puiu.
"Bally este un brand cu o istorie indelungata si un 'heritage>> foarte consistent. In acest moment, ca majoritatea afacerilor de lux din zona de fashion, Europa Centrala si de Est reprezinta noi piete cu o cultura de fashion in plina dezvoltare si cu un potential foarte ridicat. Bally a decis ca deschiderea din Romania sa fie prioritara, astfel incat suntem prima tara din zona in care Bally a deschis un magazin", a declarat Puiu pentru Curierul National. Acesta ne-a mai spus ca investitiile totale necesare deschiderii francizei Bally se ridica la aproximativ o jumatate de milion euro si ca estimeaza recuperarea investitiei in 3-4 ani. "Anul 2008 va fi primul an de existenta a magazinului si ne asteptam sa consolidam afacerea. Va fi un an in care Balcescu 26 va deveni o destinatie de shopping pentru orice cumparator de 'lux>> din Bucuresti. Pe termen scurt nu exista niciun proiect de extindere. In cazul brandurilor de lux, conceptul de 'retea nationala>> nu exista. Potentialul pietei este cel care dicteaza deschiderea de noi puncte de vanzare (coroborat cu dimensiunea investitiei), iar pentru moment, in Romania, shoppingul de lux se concentreaza in Bucuresti", ne-a mai declarat Adrian Puiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.