Actorul american Will Smith si-a lasat, luni, amprentele in cimentul de la Hollywood, alaturi de cele apartinand unor legende ale cinematografiei precum Humphrey Bogart, John Wayne si Marilyn Monroe, potrivit AFP, transmite mediafax. In prezenta pr
Actorul american Will Smith si-a lasat, luni, amprentele in cimentul de la Hollywood, alaturi de cele apartinand unor legende ale cinematografiei precum Humphrey Bogart, John Wayne si Marilyn Monroe, potrivit AFP, transmite mediafax. In prezenta prietenului sau Tom Cruise, Smith, in varsta de 39 de ani, si-a lasat amprentele mainilor si picioarelor pe o dala de ciment proaspat in fata teatrului Grauman, o sala de cinema celebra situata in inima Hollywood-ului, capitala americana a celei de-a saptea arte, in nord-vestul orasului Los Angeles. "Sunt mandru, ma simt marunt, inima mea bate tare, nu sunt obisnuit cu astfel de lucruri", a declarat Smith, imbracat intr-un costum cu dungi si cravata neagra si purtand diamante mari in urechi. Nominalizat de doua ori la premiile Oscar, in 2002 pentru "Ali" si in ianuarie pentru "In cautarea fericirii", Smith a fost insotit de sotia sa, actrita Jada Pinkett si de copiii lor in timpul ceremoniei care a avut loc la putin timp dupa lansarea celui mai recent film al sau, "Legenda vie", in care interpreteaza rolul unui cercetator, ultimul om ramas in viata in urma unui razboi biologic, care a transformat fiintele umane in niste bestii insetate de sange. Nascut intr-o familie de conditie medie din Pennsylvania, Willard Christopher Smith Junior si-a inceput cariera ca rapper, apoi a debutat ca actor de televiziune in 1990, in serialul "Printul din Bel-Air". Smith s-a lansat la Hollywood cu "Baieti rai" (1995), un film de actiune, si a continuat cu "Ziua Independentei" (1996), unde a interpretat rolul unui pilot de vanatoare care se lupta cu extraterestrii, si cu "Barbatii in negru" (1997), devenind unul dintre cei mai populari si mai bine platiti actori din cinematografia americana.            


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.