In prag de Sarbatori, Viorela Filip (foto) si harnicii sai elevi de la Scoala Populara de Arta s-au apucat de vizite muzicale pe terenul ve­ci­ni­lor. Cea mai recenta si mai mult de­cat onorabila isprava in
In prag de Sarbatori, Viorela Filip (foto) si harnicii sai elevi de la Scoala Populara de Arta s-au apucat de vizite muzicale pe terenul ve­ci­ni­lor. Cea mai recenta si mai mult de­cat onorabila isprava in acest sens s-a petrecut la Ruse, in Bulgaria. Pri­lejul a fost Festivalul de Muzica Usoara dedicat Aurorei Boreale, des­fa­surat la 8 si 9 decembrie. Un juriu for­mat din opt personalitati ale mu­zi­cii bulgare a apreciat prestatia co­pii­lor romani. Doru Ciutacu, de 8 ani, si-a adjudecat premiul intai la ca­tegoria 6-10 ani. Ioana Gherghina a fost cea mai buna la grupa de vars­ta 10-13 ani. Viorela Filip a incantat pu­blicul cu melodiile "Trenule, ma­si­na mica" si "Aseara ti-am luat bas­ma". "A fost o imbatatoare bucurie atat sa castigam, cat si sa ne plim­bam ore in sir prin acest oras mi­nunat. Cred ca am mers pe strazi vreo 50 de kilometri in total", spune aceas­ta. "De fiecare data cand vin aici si vad cladirile vechi si em­ble­me­le ma simt de-a locului, este o sen­za­tie aparte. Parca ma intorc la mine acasa", a marturisit, cu bucurie, Viorela Filip.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.