Banca elvetiana UBS a anuntat ieri alte pierderi, in valoare de 6,83 miliarde de euro, cauzate de deprecieri ale activelor si afirma ca a obtinut o injectie masiva de capital de la o institutie guvernamentala din Singapore si de la un investitor din
Banca elvetiana UBS a anuntat ieri alte pierderi, in valoare de 6,83 miliarde de euro, cauzate de deprecieri ale activelor si afirma ca a obtinut o injectie masiva de capital de la o institutie guvernamentala din Singapore si de la un investitor din Orientul Mijlociu, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Banca UBS, a anuntat ca se astepta sa inregistreze pierderi in trimestrul al patrulea din 2007, si a declarat ca ar putea inregistra pierderi pe tot anul curent. Banca elvetiana a mai declarat ca va aproba revanzarea a 36,4 milioane de titluri de valoare, si creste capitalul cu aproape 1,20 miliarde euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.