Tudor Gheorghe revine la Sala Palatului pe 23 decembrie, cand va relua, la cererea publicului, spectacolul "Parfumul nebunelor dorinti", care prezinta piese din Bucurestiul interbelic. Tudor Gheorghe a mai sustinut acest spectacol la Bucuresti, cu s
Tudor Gheorghe revine la Sala Palatului pe 23 decembrie, cand va relua, la cererea publicului, spectacolul "Parfumul nebunelor dorinti", care prezinta piese din Bucurestiul interbelic. Tudor Gheorghe a mai sustinut acest spectacol la Bucuresti, cu sala arhiplina, pe 16 noiembrie si 9 decembrie. Potrivit organizatorilor evenimentului, biletele pentru concert au preturile de 50, 60, 80 si 100 de lei, in functie de locul ocupat in sala. Acestea se gasesc la Magazinul Unirea Shopping Center, la casa de bilete a Salii Palatului, precum si online, pe site-ulwww.vreaubilet.ro. Astfel, el va prezenta melodii din repertoriul lui Vasilache, Fernic, Andreescu, Vasilescu, Dendrino si alti trubaduri ai anilor a€™30.              


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.