Curtea de Apel Alba Iulia a admis, ieri, apelul procurorilor DNA impotriva sentintei Tribunalului Alba de punere in libertate si achitare a primarului si viceprimarului din Ramnicu Valcea, Mircea Gutau, respectiv Nicolae Dicu. Astfel, cei doi vor fi
Curtea de Apel Alba Iulia a admis, ieri, apelul procurorilor DNA impotriva sentintei Tribunalului Alba de punere in libertate si achitare a primarului si viceprimarului din Ramnicu Valcea, Mircea Gutau, respectiv Nicolae Dicu. Astfel, cei doi vor fi rejudecati in libertate de Tribunalul Alba.

Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia au trimis dosarul in care cei doi edili sunt acuzati de fapte de coruptie la Tribunalul Alba, spre rejudecare. Nici cei doi edili, dar nici avocatii acestora nu au fost prezenti la pronuntarea de ieri de la Curtea de Apel. Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Mircea Gutau era acuzat de luare de mita, iar viceprimarul Nicolae Dicu de complicitate la luare de mita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.