PUTIN, PREMIER. Dupa ce si-a anuntat succesorul la sefia Kremlinului, presedintele Vladimir Putin a aflat ieri un lucru deja vehiculat in mediile politice ruse. Dmitri Medvedev, candidatul partidului aflat la putere pentru prezidentialele din Rusia,
PUTIN, PREMIER. Dupa ce si-a anuntat succesorul la sefia Kremlinului, presedintele Vladimir Putin a aflat ieri un lucru deja vehiculat in mediile politice ruse. Dmitri Medvedev, candidatul partidului aflat la putere pentru prezidentialele din Rusia, i-a cerut lui Putin sa ocupe postul de premier dupa ce isi va incheia mandatul.   LA INCHISOARE. Conrad Black, fost presedinte al celui de-al treilea imperiu media din lume - Hollinger, a fost condam­nat la sase ani si jumatate de inchisoare pentru frauda si obstructionarea justitiei. Un tribunal din Chicago l-a condamnat si la o amenda de 125.000 de dolari si i-a confiscat bunuri in valoare de 6,1 milioane de dolari.   KOSOVO. Liderii principalelor grupuri politice ale Parlamentului European au salutat ieri disponibilitatea ministrilor de Ex­ter­ne ai UE de a adopta o pozitie comuna in privinta viitorului statut al provinciei Kosovo. In paralel, Sofia a cerut responsabililor UE sa considere "drept un caz unic" recu­noasterea independentei provinciei Kosovo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.