AMANARE. Initial anuntat a avea loc la data de 22 decembrie 2007, concertul sopranei Angela Gheorghiu (foto) de la Bucuresti a fost reprogramat pentru 14 februarie 2008, locatia si ora (Sala Palatului, 19:30) ramanand neschimbate. Se pare ca aceasta
AMANARE. Initial anuntat a avea loc la data de 22 decembrie 2007, concertul sopranei Angela Gheorghiu (foto) de la Bucuresti a fost reprogramat pentru 14 februarie 2008, locatia si ora (Sala Palatului, 19:30) ramanand neschimbate. Se pare ca aceasta modificare a fost realizata de organizatori la solicitarea partenerilor si sponsorilor implicati in eveniment. Pentru cei care au cumparat deja biletele, dar nu pot participa la concertul reprogramat la 14 februarie 2008, contrava­loarea biletelor va fi returnata pana la data de 20 decembrie a.c. (R. Grintescu)   LANSARE. Luni seara, la Banca Nationala a Romaniei a avut loc lansarea ultimului volum de poezii a lui George Virgil Stoenescu, "Geometria Hazardului". St­o­­e­nescu este un cunoscut poet ro­man, comparat adesea cu Ion Bar­bu si membru al Consiliului de Ad­ministratie al Bancii Nationale a Romaniei. Printre multe perso­na­litati, la eveniment au participat premierul Ion Popescu Ta­ri­cea­nu si guvernatorul Bancii Na­ti­o­nale a Romaniei, Mugur Isarescu. "Aceasta carte reprezinta o noua caramida dintr-un sir lung de carti, carte pe care n-o citesti, o lo­cu­iesti", a declarat poetul. (G. Boeriu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.