Aproximativ 26.000 de spectatori au vazut de la fata locului penultima runda.

Tot mai putini spectatori sint interesati de cursa de urmarire din Liga I. Prima etapa a returului a strins in tribunele tuturor celor noua stadioane aproximativ 26.000 de fani, cit sa incapa lejer pe arena din Ghencea. In fata unei din ce in ce mai mici audiente, granzii campionatului isi fac tot mai multe calcule pentru a-i prinde pe clujeni. „Dupa 2-0 cu Gloria Buzau, in 2008 batem tot", crede actionarul dinamovist Cristi Borcea. Numai ca toate celelalte pretendente la titlu tind sa lase pentru anul viitor posibilele surprize, invingind pe linie in penultima runda pina la pauza. Rapid s-a pozitionat cel mai bine in fruntea plutonului urmaritor, avind sansa teoretica de a se apropia cel mai mult de CFR Cluj, in urma restantei cu Ceahlaul. Pina atunci, giulestenii si-au luat ramas bun de la suporteri intr-o maniera care a speriat inclusiv ariciul de la buzunarul lui Copos. „Rapid isi doreste sa cistige ultimele doua jocuri cu Gloria Bistrita si Ceahlaul Piatra Neamt. Daca vom cistiga aceste meciuri, jucatorii au o prima suplimentara de 84.000 de euro net", anunta Copos sarbatori fericite in Giulesti, dupa ce elevii lui Mircea Rednic s-au impus cu 3-0 in fata Daciei Mioveni.

Victoria Rapidului a fost neutralizata in clasament de succesul clujenilor, 3-1 in fata Otelului Galati, moment in care antrenorul Ioan Andone se gindeste cu groaza la pauza competitionala. „As fi vrut sa nu se intrerupa campionatul ca sa se termine in aprilie pentru echipa nationala" este propunerea lui Andone.

Dupa o pauza de doua luni, Steaua s-a impus din nou intr-un meci in deplasare, 1-0 la Piatra Neamt, spre nemultumirea antrenorului Ceahlaului, Viorel Hizo, care a pus rezultatul pe seama erorilor de arbitraj. Al 13-lea meci fara victorie al Pandurilor, 1-1 cu „U" Cluj, s-a incheiat cu demisia antrenorului Eugen Neagoe, in locul sau fiind numit interimar Gabriel Zahiu.