Vasile Turcu nu l-a sarit nici pe Cornel Dinu cu laudele, asa cum nu i-a neglijat, in primele saptamani de la instalare, pe toti antrenorii care s-au perindat pe la Dinamo. Stiind sa deosebeasca graul de neghina, actionarul alb-rosu si-a dat seama c
Vasile Turcu nu l-a sarit nici pe Cornel Dinu cu laudele, asa cum nu i-a neglijat, in primele saptamani de la instalare, pe toti antrenorii care s-au perindat pe la Dinamo. Stiind sa deosebeasca graul de neghina, actionarul alb-rosu si-a dat seama ca Procurorul conduce ostilitatile pe banca tehnica, asa ca, cel putin pana acum, nu l-a bagat in seama pe Talnar. “Domnul Dinu, aceasta valoare, emblema clubului Dinamo, nu a fost folosit la adevarata capacitate. Daca antrenorii care au fost pana acum ar fi avut o colaborare mai stransa cu dumnealui, ar fi avut numai de castigat”, a spus Turcu, care lauda cu aceeasi pasiune cu care critica. Cunoscandu-l pe Procuror, suntem siguri ca nu a cazut in capcana de a lua in serios laudele omului de afaceri. Si Andone sau Rednic erau “profesori” pentru Turcu, pana la proba contrarie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.