In Pitesti se va inaugura anul viitor un centru comercial care va include un mall, un hipermarket si un magazin de bricolaj.

Grupul Avrig 35 a anuntat ca lucrarile la complexul comercial se vor finaliza in primavara anului viitor. Ac
In Pitesti se va inaugura anul viitor un centru comercial care va include un mall, un hipermarket si un magazin de bricolaj.

Grupul Avrig 35 a anuntat ca lucrarile la complexul comercial se vor finaliza in primavara anului viitor. Acesta va fi amplasat pe bulevardul Petrochimistilor, la iesirea spre autostrada Bucuresti-Pitesti, si va cuprinde un hipermarket Auchan, un magazin Bricostore si Iris Shopping Mall, un centru comercial cu o suprafata construita de 13.225 de metri patrati, unde se vor deschide 43 de magazine. Lucrarile la hipermarketul Auchan si la Bricostore s-au finalizat deja, urmind ca in 2008 sa fie gata si mall-ul. Vor fi si aproximativ 1.500 de locuri de parcare.

Conform companiei Avrig 35, investitia totala va fi de 50 de milioane de euro, cea mai mare investitie a companiei in afara Capitalei. Grupul Avrig 35 a fost fondat in anul 1999 de catre patru investitori americani si a realizat mai multe proiecte in Capitala. Cel mai important este cladirea de birouri Charles de Gaulle Plaza, vinduta anul trecut fondului de investitii Accesion Fund pentru 85 de milioane de euro. Grupul de firme derula la jumatatea acestui an proiecte imobiliare in valoare totala de peste 500 de milioane de euro in mai multe orase din tara, printre care Arad, Bucuresti, Brasov, Constanta, Focsani, Pitesti, Suceava si Timisoara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.