Victoria chinuita cu Ceahlaul, 1-0, nu a linistit apele la Steaua. Gigi Becali a anuntat, ieri, ca antrenorii si jucatorii si-au facut destul de cap. De acum, se va implica din nou la echipa, iar „oile batråne” vor fi inlocuite cu
Victoria chinuita cu Ceahlaul, 1-0, nu a linistit apele la Steaua. Gigi Becali a anuntat, ieri, ca antrenorii si jucatorii si-au facut destul de cap. De acum, se va implica din nou la echipa, iar „oile batråne” vor fi inlocuite cu miorite. Mai mult, Becali le-a recomandat fotbalistilor sa-si faca imprumuturi la banci, ca de la el nu vor mai vedea nici un ban.

Finantatorul Stelei a iesit din nou la rampa. Gigi Becali a declarat, ieri, ca se va implica din nou la echipa, dupa meciul cu Farul Constanta. „De cand a plecat Hagi am zis ca nu ma mai bag la echipa. Dar pana cand sa mai las lucrurile la intamplare? Astept sa vad si meciul cu Farul, sa vedem daca se va intampla ca si cu Ceahlaul. N-am vazut niciodata Steaua bagata in corzi ca la Piatra Neamt. Mai bine mancam bataie decat sa fim bataie de joc. Toata repriza a doua Ceahlaul a facut circ cu noi, parca eram magarus. Nu stiu cine e de vina, dar daca iese circ si cu Farul, atunci stai asa ca fac eu echipa”, a rabufnit Becali.

Fotbalistii au ramas fara prime si salarii de sarbatori
L atifundiarul din Pipera a afirmat ca se va dispensa de serviciile unora dintre componentii lotului. „Nu-l dau afara pe Lacatus, dar ii voi spune 'Marius, ce sa fac tata? Ati facut ce ati vrut voi, nu pot sa mai las lucrurile asa, sa mai fie circ>>. Am transpirat de emotie cu Piatra Neamt, trebuia sa fie 3-1 pentru ei. Nu e grava situatia pentru ca ne-a mai ajutat Dumnezeu, bara cu Bistrita, noroc la Piatra Neamt... Imediat fac selectie, cum faceam toamna: oile mai batrane le tai, schioapele le vand si cumpar miorite, care au forta, dau lapte. O sa dau afara sase, sapte oi batrane si o sa cumpar sase, sapte carlani. Asta o sa fac. Nu las eu Steaua asa de izbeliste. Cand lasi turma, la intoarcere gasesti numai schioape si sterpe”, a precizat Becali.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.