Dezvoltatorul imobiliar Avrig 35 este in curs de finalizare a celei mai mari investitii ale sale din afara Capitalei, in valoare de 50 milioane de euro.
Incluzand hipermarketul Auchan, magazinul Bricostore si centrul comercial Iris Shopping Mal
Dezvoltatorul imobiliar Avrig 35 este in curs de finalizare a celei mai mari investitii ale sale din afara Capitalei, in valoare de 50 milioane de euro.
Incluzand hipermarketul Auchan, magazinul Bricostore si centrul comercial Iris Shopping Mall; aceasta reprezinta, sustin oficialii companiei, una dintre cele mai mari dezvoltari pe retail din judetul Arges, pana la ora actuala.
In acest context, Cristian Ustinescu, Capital Markets Manager in cadrul DTZ Echinox, a tinut sa reliefeze cererea ridicata de spatii comerciale de calitate, nu numai in Pitesti, dar la nivelul intregului judet.
Dupa inceperea lucrarilor, in martie 2007, prima faza a intregului proiect a fost livrata odata cu deschiderea hipermarketului Auchan, la sfarsitul lunii octombrie.
Cea de-a doua faza cuprinde finalizarea magazinului Bricostore - ce a fost deja inaugurat pe 7 decembrie - si va culmina, in primavara lui 2008, cu deschiderea Iris Shopping Mall. "Avem o mare cerere de spatii comerciale in cadrul Iris Shopping Mall - mai exista cateva locuri libere, dar acestea se ocupa rapid", a precizat Matthew Proskine, director de marketing si comunicare in cadrul Avrig 35.Iris Shopping Mall dispune de o suprafata inchiriabila de 7.109 mpAvand o suprafata totala construita de aproximativ 41.400 mp, si intinzandu-se pe un teren de circa 107.500 mp, Iris Shopping Mall va oferi spre inchiriere 7.109 mp. Spatiul inchiriabil urmeaza a fi ocupat de circa 43 de magazine pe fiecare nivel, a carui suprafata se ridica la 13.225 mp. Centrul comercial dispune de 3 intrari principale, zona din centru fiind alocata unui food-court.
Mixul de produse si servicii va cuprinde elemente de moda, sanatate, frumusete, alimente si bauturi, precum si servicii destinate petrecerii timpului liber.
In mod aditional, centrul comercial va dispune de 1.500 de locuri de parcare, urmand ca, odata cu livrarea ultimei faze, in 2008, sa fie furnizate alte locuri de parcare pentru acei chiriasi ce administreaza spatii mai mari de 1.000 mp.In 5 ani, valoarea proiectelor companiei va depasi 1 miliard euroFondata in 1999 de un grup de patru investitori americani, compania Avrig 35 desfasoara activitati diverse pe piata romaneasca de real estate, incluzand atat proiecte office si de retail, cat si dezvoltari rezidentiale si industriale. Conform informatiilor oficiale, proiectele aflate momentan in derulare de catre companie vor atinge o valoare de piata ce va depasi 1 miliard de euro. Pana la ora actuala, portofoliul grupului include cateva cladiri de birouri, printre care se numara si primul sau proiect, Avrig Business Center, cu o suprafata totala de 13.000 mp. Pana in prezent, cel mai important proiect al grupului este cladirea de birouri de clasa A Charles de Gaulle Plaza, ce dispune de o parcare subterana pe cinci niveluri, cu o capacitate de 325 locuri. Pentru moment, in Charles de Gaulle Plaza isi au sediul Vodafone Romania, Raiffeisen Bank, HVB Bank Romania, precum si o serie de multinationale. In prezent, compania construieste si Bucharest Tower Center, cu o suprafata de 32.000 mp, o parte din aceasta fiind deja preinchiriata de catre Alpha Bank. Pe rezidential, Avrig 35 vizeaza dezvoltarea unui ansamblu rezidential cu 12 etaje si 63 de unitati locative, situat pe strada Mihai Eminescu, in apropiere de Piata Romana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.