Programul politic al noului Partid Democrat Liberal (PDL), format in urma comasarii prin fuziune a PD si PDL, nu va prevedea interdictia de colaborare cu PSD, mentinuta inclusiv in acest moment in Programul democratilor, cu care Emil Boc a castigat
Programul politic al noului Partid Democrat Liberal (PDL), format in urma comasarii prin fuziune a PD si PDL, nu va prevedea interdictia de colaborare cu PSD, mentinuta inclusiv in acest moment in Programul democratilor, cu care Emil Boc a castigat conducerea PD, a declarat, ieri, Valeriu Stoica. El a completat ca nu mai e necesara “o asemenea prevedere, pentru ca electoratul are o vointa foarte clara: dreapta va guverna Romania, iar stanga va fi in opozitie”. Intrebat daca aseapta si alte partide sa adere la PDL, Stoica raspuns: „Asteptam ca in partidul nostru sa vina toti cei care au optiuni de centru-dreapta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.