Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis arestarea pentru 29 de zile a lui Kutlay Mehmet Dara, cetateanul apatrid de origine turca retinut, sambata dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda in baza unui mandat international de arestare emis pentru
Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis arestarea pentru 29 de zile a lui Kutlay Mehmet Dara, cetateanul apatrid de origine turca retinut, sambata dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda in baza unui mandat international de arestare emis pentru acuzatia de terorism. Kutlay Mehmet Dara, in varsta de 46 ani, s-a prezentat sambata dimineata, in jurul orei 8.30, la Punctul de Trecere a Frontierei de pe Aeroportul Henri Coanda, pentru a se imbarca la o cursa in directia Frankfurt. La controlul documentelor, politistii de frontiera au constatat ca pe numele lui Kutlay Mehmet Dara a fost emis un mandat international de arestare, acesta fiind condamnat la sase ani si trei luni de inchisoare de catre autoritatile turce. Surse din randul anchetatorilor au declarat ca barbatul ar face parte dintr-o organizatie terorista.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.