Ramona Badescu, idila cu Damian Draghici
Povestea de iubire pe care o traieste Ramona a determinat-o sa se implice si in festivalul pe care vrea sa-l organizeze in Italia. Evenimentul are ca scop stoparea campaniei pornite impotriva rromilor si a romanilor din Cizma. (A.S.)
Simona Sensual, protejata lui Mircea Badea
De cand a primit invitatia Simonei Sensual de a merge la o cafea, Mircea Badea a devenit mai tolerant cu fata de la rubrica Vremea. Daca te hranesti cu merdenele si salata beouf, nu ai cum sa arati ca fetele care pozeaza pentru colectia Victoria Secret’s. Asa ca le sfatuiesc pe Laura Andresan si Alina Plugaru sa stea acasa si sa lase pe altele sa se dezbrace, a declarat acesta, omi- tand numele Simonei, cea care, pana nu demult, nu scapa de comentariile antenistului. (A.O.)
Ileana Pescariu, fara ghips de Craciun
Ileana Pescariu s-a accidentat la locul de munca, in urma cu cateva zile, reusind performant a de a se rostogoli pe scarile trustului Intact, doua etaje. Cu o fractura de rotula si un picior in ghips, coprezentatoarea emisiunii Rai, da’ buni a continuat sa vina, insa la serviciu. Vedeta Antenei 2 a recunoscut ca este inspaimantata ca, pana pe 22 decembrie, data la care va putea sa renunte la ghips, va acumula cateva kilograme, insa isi propune sa se reapuce de sport dupa ce scapa de acesta. (A.S.)