Am urmarit, prin forta imprejurarilor, pe TVR 1, extragerea grupelor pentru Euro 2008.

Dincolo de rezultatul extragerii (dezastruos pentru Romania, din cite am inteles), mi s-a parut foarte ciudat conceptul spectacolului. Adica faptul ca momentele legate de fotbal erau mixate cu interventii muzicale din zona clasica. Ba un Carreras, ba Corul de Copii din Viena, ba nu stiu mai cine au colorat liric momentele fotbalistice de mare importanta pentru intreaga Europa…

Prin urmare, nu m-ar mira sa aflu ca TVR a luat-o rau in freza la capitolul audienta, pe bucata asta din program in care sigur isi pusese nenumarate si incomensurabile sperante. Pai, citi microbisti ascultatori de Florin Salam, Adi de Vito Minune si Sorin Copilul de Aur ar rezista mai mult de 20 de secunde fata-n fata cu Carreras?

Dupa ce Petre Roman si Silvia Chifiriuc s-au dat in stamba, acum vreo doua saptamini, politica nu s-a putut abtine si a recidivat la „Dansez pentru tine".

Ia uite, am inceput sa fac poezii, mi-a iesit cu rima. Ceea ce nu s-ar putea spune despre Daciana Sarbu si Victor Ponta, care n-au rimat de nici o culoare unul cu celalalt. In timp ce ea statea rigida ca o scindura, Ponta se invirtea in jurul ei ca un pasaroi dezorientat, agitat si cu burtica.

Uite de-aia n-ar mai trebui refuzate toate starletele porno si toate dansatoarele care stau pe la usile partidelor. Macar ele ar sti sa dea ca lumea si din solduri, si din buric. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nici un tango pasional executat de Corneliu Vadim Tudor impreuna cu Oana Zavoranu n-ar fi fost o idee prea rea.