ITALIA, Serie A, etapa a 15-a * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru Fiorentina, 0-2 in deplasarea de la Palermo * CRISTI CHIVU a fost folosit titular pe postul de fundas stanga la Inter, care a jucat acasa cu Torino * PAUL CODREA a intrat din primu
ITALIA, Serie A, etapa a 15-a * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru Fiorentina, 0-2 in deplasarea de la Palermo * CRISTI CHIVU a fost folosit titular pe postul de fundas stanga la Inter, care a jucat acasa cu Torino * PAUL CODREA a intrat din primul minut pentru Siena, care a castigat cu 1-0 meciul din deplasare cu Genoa.
ITALIA, Serie B, etapa a 17-a * BOGDAN PATRASCU a jucat toate minutele pentru Piacenza, invinsa cu 2-0 la Albinoleffe * SORIN PARASCHIV a intrat in minutul 86 pentru Rimini, 0-1 in depasare cu Triestina.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 16-a * CIPRIAN MARICA a marcat din nou pentru VfB Stuttgart, ajungand la a treia reusita consecutiva, in meciul castigat cu 3-1 in fata lui VfL Wolfsburg. Atacantul roman a fost titular, a deschis scorul in minutul 26 si a fost inlocuit in minutul 89 cu Meissner. La oaspeti, SERGIU RADU a intrat pe teren in minutul 64, in locul lui Grafite, in timp ce VLAD MUNTEANU nu a fost retinut in lot * MIHAI TARARACHE a fost integralist pentru MSV Duisburg si a primit un cartonas galben in remiza, 0-0, obtinuta pe terenul liderului Bayern Munchen. Tot la oaspeti, IULIAN FILIPESCU a intrat in minutul 76 * OVIDIU BURCA a fost rezerva nefolosita pentru Energie Cottbus, 0-0 in deplasare cu SV Hamburg.
OLANDA, Casino Eredivisie, etapa a 14-a * GEORGE OGARARU a fost rezerva pentru Ajax, care s-a impus cu 3-2 in deplasarea de la Tilburg. NICOLAE MITEA, abia refacut dupa o accidentare, nu a fost retinut in lotul "lancierilor".
SCOTIA, Premier League, etapa a 16-a * MARIUS NICULAE a spart gheata in Scotia, marcand primele sale goluri pentru Inverness, care a castigat cu 2-0 meciul de pe teren propriu cu Hibernian. "Sageata" a fost integralist si a punctat in minutele 42 si 78.
UCRAINA, Cupa, sferturi de finala * RAZVAN RAT a marcat un gol pentru Sahtar Donetk, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, invingatoare cu 3-0 in deplasare, cu Vorskla Poltava. Internationalul roman a jucat toate minutele si a punctat pentru 2-0 in minutul 78, din penalty * TIBERIU GHIOANE a fost integralist pentru Dinamo Kiev, 3-0 acasa cu Tavria Simferopol, succes gratie caruia echipa romanului a obtinut calificarea in semifinale. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.