Mult------asteptatele legi din Invatamant continua sa creeze discordie intre cele doua institutii de stat: Presedintie si Ministerul Educatiei. Dupa ce de curand a anuntat ca pachetul de legi - Legea invatamantului scolar, a invatamantului superior
Mult------asteptatele legi din Invatamant continua sa creeze discordie intre cele doua institutii de stat: Presedintie si Ministerul Educatiei. Dupa ce de curand a anuntat ca pachetul de legi - Legea invatamantului scolar, a invatamantului superior si statutul personalului didactic - va fi lansat in dezbatere publica pe 17 decembrie, ministrul Cristian Adomnitei a dat-o iarasi la intors si a declarat ca mai amana cu o luna aceasta actiune. Adica, si-a dat seama ca vin sarbatorile si vacanta si ca nimanui nu-i arde sa analizeze legi. Dupa parerea noastra, sarmanul Adomnitei nu are nici o vina. Abia acum a primit, prin telefonul scurt, semnul favorabil de la parintele sau spiritual Tariceanu, ca sa puna odata in dezbaterea curiosilor blestematele alea de legi, ca sa nu-i mai dea atata apa la moara presedintelui Basescu, care se tot plange ca reforma din Educatie intarzie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.