Se iveste o tendinta de imprietenire cu oameni mai ciudati, din punct de vedere al insusirilor, astfel incat se vor inchega prietenii neobisnuite, schimbatoare si nelinistite. Exista inclinatie spre imprietenire spontana, dar ar fi bine sa fiti la fel de atenti si la ruperile neprevazute de relatii. Alegerea si tratarea cercului de prieteni este supusa unei atitudini iluzorii, fantastice, deceptiile va vor putea da bataie de cap. Incercati sa va dominati emotiile! Ca o supra-compensare a acestor inhibitii puteti incerca sa va domoliti orice nemultumire, sa le reprimati! Vi se poate parea pe moment ca sunteti nepopulari, dar in timp veti observa ca acest lucru este doar in mintea dumneavoastra. Exista tendinta de a ascunde relatiile cu sexul opus, de a cultiva secretul erotic. Veti pastra anumite lucruri, si va veti impune chiar sa nu le faceti cunoscute. Va veti exercita puterea ori de cate ori veti avea ocazia. Zi favorabila calatoriilor scurte, evadarilor si explorarilor de toate felurile. Puteti lega noi prietenii in cadrul acestor calatorii, va puteti baga in alte activitati sau chiar stabili temporar acolo.

Berbec
Trebuie sa va miscati cu mult mai multa viteza, pentru a nu pierde o sansa deosebita care vi se ofera. Puteti ajunge in impas, si chiar daca v-ati bagat intr-o situatie dificila, nu disperati! Puteti avea o ascensiune profesionala stralucitoare, iar relatia de cuplu ar putea pali pentru moment in detrimentul acesteia. Spiritul imaginativ si receptiv devine coordonata de referinta a temperamentului dumneavoastra. Puteti pleca intr-o calatorie, un drum care va poate aduce satisfactii pe toate planurile.

Taur
Treceti prin multe incercari afective, legaturi secrete, iubiri ascunse sau care evolueaza intr-un mod neasteptat, pasiuni care se dizolva in animozitate. Exista o inclinatie spre iubiri mistice, pasiune pentru ocultism, integrare pozitiva a sentimentelor inconstiente. Va preocupa achizitia de bunuri utile familiei, dar aveti tendinta sa exagerati dificultatile minore si sa considerati pe oricine vinovat. Penalizati foarte aspru orice neglijenta sau delasare din partea subalternilor sau a colegilor.

Gemeni
Sunteti favorizati in domeniul studiilor, examenelor, obtinerii diplomelor universitare, va faceti remarcati, in sfarsit culegeti roadele eforturilor depuse pana acum. Evitati sa fiti neglijenti fata de semeni sau sa aveti prea multe pretentii fara a oferi nimic in schimb! Potentialele tulburari in dragoste pot aparea doar datorita nemultumirilor partenerului, care-si doreste sa fiti cat mai darnic in declaratii. Casatoria este privita ca o asociere care va va fi aproape in cele mai dificile momente.

Rac
Expansiunea sociala sau profitul pot sa provina din calatorii, din legatura cu strainatatea. Amuzament prin voiaje lungi. Conceptiile filosofice elevate deschid portile catre magistratura, administratie sau organizatii legale. O persoana apropiata poate continua sa va stimuleze intelectual, sa va faca sa doriti sa va perfectionati mai mult. Expansiunea materiala se face in detrimentul afectivitatii. Lucruri care pana acum vi se pareau irealizabile, devin dintr-o data perfect pertinente.

Leu
Va inconjurati de multi prieteni si doriti sa demarati tot felul de actiuni impreuna cu acestia. Fie plecati intr-o scurta vacanta, fie va implicati intr-o actiune mai delicata in care va trebuie sprijinul celor apropiati. Refuzati orice relatie fara perspective, faceti reprosuri daca partenerul nu se ridica la inaltimea asteptarilor. Puteti fi fascinati de o persoana de sex opus care va incita prin indiferenta. Puteti incerca sa fiti dumneavoastra cei ofensivi!