Grupul GE Real Estate vizeaza achizitii importante in Rusia in primul trimestru al anului viitor si  vrea, de asemenea, investitii in sectorul rezidential si pe piata de retail din Romania si Bulgaria, au declarat reprezentantii companiei.
Grupul GE Real Estate vizeaza achizitii importante in Rusia in primul trimestru al anului viitor si vrea, de asemenea, investitii in sectorul rezidential si pe piata de retail din Romania si Bulgaria, au declarat reprezentantii companiei.
"Sper sa putem anunta cel putin doua sau trei tranzactii importante in Rusia in urmatoarele luni. Vizam in special investitii in spatii industriale si pe piata de retail", a declarat directorul administrativ al companiei, Karim Habra.
Directorul administrativ al companiei a mai spus ca GE Real Estate a investit sume importante pe piata rezidentiala din Polonia si Cehia prin achizitia unor dezvoltatori si vizeaza astfel de tranzactii si in Romania si Bulgaria. "Vedem bune oportunitati in Romania si in Bulgaria, in special pe piata de retail. Cautam parteneri locali pentru a realiza si alte investitii in cele doua tari", a mai spus Habra.
In Romania, anul acesta, GE Real Estate si Helios-Phoenix au anuntat crearea unui joint venture in vederea dezvoltarii unor depozite de distributie in valoare de 175 milioane euro in Romania. Aceasta operatiune, ce a marcat intrarea grupului GE Real Estate pe piata imobiliara din Romania, va avea drept obiectiv primar construirea a sapte depozite de logistica si distributie in cele mai mari orase ale tarii.
Decizia a fost luata pe fondul cresterii cererii pentru hale industriale de calitate si amplasamente de logistica in Romania, datorita majorarii substantiale a ritmului de crestere a produsului intern brut, arata comunicatul. Primele proiecte, ce vor fi dezvoltate pe baza speculativa, vor fi amplasate in Bucuresti, Timisoara, Brasov si Cluj. "Daca vom mai incheia doua-trei tranzactii in Romania si Bulgaria in urmatoarele luni ne gandim sa deschidem chiar o filiala locala in Bucuresti sau Sofia", a adaugat reprezentantul GE Real Estate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.