Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Medgidia, judetul Constanta, au formulat propunere de arestare preventiva pe numele lui Paris Carapid, fostul director al Fruvimed Medgidia, pentru comiterea mai multor infractiuni. Acesta este acuzat d
Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Medgidia, judetul Constanta, au formulat propunere de arestare preventiva pe numele lui Paris Carapid, fostul director al Fruvimed Medgidia, pentru comiterea mai multor infractiuni. Acesta este acuzat de asocierea la infractiunile de fals si uz de fals in forma calificata, gestiune frauduloasa in forma agravanta, folosirea creditului societatii in scop contrar intereselor acesteia si abuz in serviciu contra intereselor persoanei. Potrivit anchetatorilor, in baza unor falsuri intocmite in cursul anului 2004, Carapid a obtinut, in mai multe procese ce priveau societatea Fruvimed, solutii favorabile in dezavantajul actionarului majoritar, Constantin Samson.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.