Dupa ce au adus in Romania conceptul primului hotel de gheata, Relu Nica si grupul sau de la Montan Club Delta au demarat un proiect si mai curajos: prima fortareata din gheata din Europa de Est. Copia alba va fi finalizata pe 22 decembrie si va prim
Dupa ce au adus in Romania conceptul primului hotel de gheata, Relu Nica si grupul sau de la Montan Club Delta au demarat un proiect si mai curajos: prima fortareata din gheata din Europa de Est. Copia alba va fi finalizata pe 22 decembrie si va primi vizitatori pana in luna aprilie inclusiv. "Cetatea va fi decorata pentru a aduce cat mai mult cu originalul, astfel ca vom lucra foarte mult si la interior. In patru dintre turnuri vom amenaja cate o camera unde se vor putea caza turistii, iar in cel de-al cincilea turn vom avea casa de bilete", spune Relu Nica, initiatorul programului. Turistii vor putea dormi inauntru pe pleduri speciale sau in saci de dormit. Biletul de intrare va costa 10 lei pentru elevi si studenti, respectiv 15 lei pentru adulti, iar cel de cazare va fi in jur de 300 de lei pentru camera cu doua paturi. La intrare, turistii vor fi asteptati de un plaies care va putea fi fotografiat in schimbul sumei de un leu, iar banii vor ajunge apoi in contul programului "Lacurile Glaciare nu sunt Gropi de Gunoi", un proiect derulat de Montan Club Delta alaturi de Societatea de Explorari Oceanografice si Protectia Mediului Marin Oceanic Club. Fiecare weekend petrecut in aceasta iarna alaturi de Vlad Tepes si ostenii sai va fi sarbatorit cu o multime de concursuri. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.