Intersesectia strazilor 13 Septembrie cu Trafic Greu a fost recent refacuta. Baltile insa troneaza, dupa cea mai mica ploaie, lasandu-ne sa ne indoim de cat de plan este carosabilul. Daca traficul din zona a fost perturbat serios in ultimele luni, bo
Intersesectia strazilor 13 Septembrie cu Trafic Greu a fost recent refacuta. Baltile insa troneaza, dupa cea mai mica ploaie, lasandu-ne sa ne indoim de cat de plan este carosabilul. Daca traficul din zona a fost perturbat serios in ultimele luni, bordurile insa s-au schimbat recent. Cu toate acestea, se vede si cu ochiul liber, sunt deja ciobite. Nu va mai dura mult si vor trebui schimbate. Cititorul care ne-a semnalat acest caz a tinut sa remarce ca respectivele borduri sunt scrise cu vopsea, chiar peste drum de Marmosim, firma primarului Adriean Videanu. Aflata la 100 m de locul din fotografie. Se observa ca pe borduri sta scris "A.VID". Sa fie oare avid, dupa banii bucurestenilor, cel care conduce firma care a montat bordurile, sau sa fie prescurtarea numelui celui care batjocoreste fondurile unei intregi capitale?


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.