Vasile Turcu, actionarul dinamovist, a anuntat oficial ca clubul din Soseaua Stefan cel Mare a renuntat la ideea de a-si moderniza stadionul. „Nu putem baga bani in baza ministerului”, a motivat Turcu. Daca va termina campionatul pe locu
Vasile Turcu, actionarul dinamovist, a anuntat oficial ca clubul din Soseaua Stefan cel Mare a renuntat la ideea de a-si moderniza stadionul. „Nu putem baga bani in baza ministerului”, a motivat Turcu. Daca va termina campionatul pe locul secund, Dinamo nu va avea unde sa joace meciurile din preliminariile Ligii Campionilor, Stadionul National fiind in reconstructie.

Dinamo a castigat meciul cu Gloria Buzau si a trecut, pentru cateva ore, pe locul al doilea in clasamentul Ligii 1. Echipa antrenata de George Talnar si Cornel Dinu da semne ca are forta sa lupte pentru locul care permite participarea in preliminariile Ligii Campionilor. „A fost un joc foarte bun, pe care l-am dominat cap-coada. Am avut 12 ocazii mari, trei bare, doar doua goluri. Jocul bun de azi ne da sperante pentru saptamana viitoare, cand jucam in deplasare cu FC Vaslui. Cred ca vom face o figura frumoasa. Cred ca echipa si-a intrat in mana“, a spus Talnar, dupa meciul cu buzoienii. Fericirea „cainilor” a fost, insa, de scurta durata. Ieri dimineata, Vasile Turcu i-a intristat pe suporterii alb-rosilor, anuntand ca Di namo a renuntat la intentia de a moderniza stadionul. „Cu stadionului avem o problema, nu il mai modernizam. Vreau sa spun ca eu nu am nicio vina, degeaba sunt injurat de catre suporteri. Vreau sa ma implic, dar nu am cum. Degeaba se zbate si chestorul Marcel Popescu pentru ca tot nu vin bani. Iar cånd nu ai bani nu poti face nimic. Ministerul nu vrea sa concesioneze stadionul, asa ca e greu sa se intåmple ceva pozitiv, pentru ca nimeni nu investeste in casa altuia“, a declarat Turcu pe Sport.ro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.