FARUL - "U" CRAIOVA 3-1 - Victorie mare pentru gazde
Condusa la pauza, Farul a revenit extraordinar in partea secunda, invingand categoric o echipa incropita, care traieste doar din amintiri si suporteri. Terapia-soc la care a fost su
FARUL - "U" CRAIOVA 3-1 - Victorie mare pentru gazde
Condusa la pauza, Farul a revenit extraordinar in partea secunda, invingand categoric o echipa incropita, care traieste doar din amintiri si suporteri. Terapia-soc la care a fost supusa Farul pare sa dea roade. Desi a intrat la pauza in dezavantaj, dupa golul reusit de Florin Costea, formatia de la malul marii a revenit fantastic in repriza secunda, cand a marcat in poarta oltenilor de trei ori intr-un sfert de ora. OPUS. Ca de obicei cand joaca in deplasare, Craiova a vorbit mult si a facut putin. Prima repriza le-a apartinut totusi oaspetilor, care au deschis scorul dupa un gol de generic reusit de Florin Costea. Trecuti in avantaj, oltenii s-au multumit sa confiste jocul, tinand balonul cu luciditate la jumatatea terenului. Pauza i-a dezmeticit insa pe elevii lui Ion Marin. Abia reveniti de la cabine, constantenii au egalat dupa un penalty acordat cu multa usurinta de arbitrul Ionita in urma unei caderi a lui Daniel Florea, "centralul" fiind probabil emotionat si dupa simularea lui Todoran din prima repriza. Gazdele au mai marcat imediat de inca doua ori, ingenunchind o echipa care plateste tribut doar lipsei de valoare si infatuarii peste masura. "Asa am crezut eu ca este mai bine, sa joc cu Paul Curteanu titular. Nu aveam de unde sa stiu ca face greseli. Poate si Ciuca sau altul ar fi gresit la fel", a declarat dupa meci tehnicianul oaspetilor, italianul Nicolo Napoli. Oricum, in timp ce Farul a aratat ceva revenind de la 0-1, Craiova s-a facut din nou de ras, caracteristica principala reprezentativa pentru Bania fotbalistica de peste 11 ani. Cu inventii gen "Micul Balaci" (depasind blasfemia, se citeste Andrei Ionescu), care pare in masura sa-si dribleze doar eventuala cariera, nu insa si pe adversarii directi, Curteanu (care se invarte de ani buni pe la Universitatea datorita faptului ca e fiul tatalui sau) sau Stoianof, despre care nimeni, inclusiv el, nu stie ce cauta pe un teren de fotbal, viitorul Universitatii pare "asigurat". dragos.stoica@jurnalul.ro  Curatenie In noaptea de sambata spre duminica, la revenirea in Craiova, componentii lotului au fost convocati de patronul Adrian Mititelu la sediul clubului. Dupa un speech dur adresat jucatorilor, Mititelu a ramas la discutii cu Nicolo Napoli, "secundul" Ionel Gane si capitanul Dorel Stoica, alaturi de care a creionat lista jucatorilor care urmeaza sa fie dati afara din aceasta iarna de la Universitatea. Se pare ca principalii vizati sunt cei patru australieni (Baird, Mitchell, Rose si Dilevski), plus Curteanu si Stoianof. "Nu stiu ce sa mai cred. Sunt prea multe de spus si mai bine sa amanam discutiile de genul asta inca o saptamana, pana dupa meciul cu Iasiul. Situatia este mai mult decat ingrijoratoare", a declarat ieri managerul general Ovidiu Stanga.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.