Cativa fosti studenti ai Facultatii de stiinte ale Educatiei (fostul Colegiu de Institutori) din cadrul Universitatii de Stat din Pitesti au avut curajul, zilele trecute, sa sesizeze presei locale un aspect incredibil, petrecut in timpul examenelor
Cativa fosti studenti ai Facultatii de stiinte ale Educatiei (fostul Colegiu de Institutori) din cadrul Universitatii de Stat din Pitesti au avut curajul, zilele trecute, sa sesizeze presei locale un aspect incredibil, petrecut in timpul examenelor de licenta din vara anului curent. Studentii de atunci, absolventii de azi, au declarat ziaristilor pitesteni ca la examenul de licenta s-a copiat pe rupte. „N-a copiat numai cine n-a vrut asta”, au rezumat situatia absolventii. „Examenul de licenta s-a desfasurat ca la carte. Adica am avut cartile sau cursurile pe banca si am fost supravegheati sau, mai bine spus, incurajati in acest sens de catre doi profesori bine instruiti de decan. Cei doi care ne-au asistat sunt cunoscuti in toata Universitatea pentru exigenta si corectitudinea lor dar, la presiunile facute de catre decanul Tibrian si membrii comisiei de conducere, au facut o exceptie la acest examen. S-au dorit note mari in aceasta facultate cu orice pret. Asa s-a procedat in fiecare an”. Astfel au rezumat situatia fostii studenti ai Universitatii pitestene. De notat ca, potrivit acestora, nu av em de-a face cu o practica izolata, ci cu una care tine de ani de zile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.