Cei mai multi locuitori ai municipiului Adjud refuza, in continuare, sa-si plateasca datoriile catre furnizorii de utilitati. Din aceste motive, societatea URBIS SA Adjud a luat decizia de a intrerupe alimentarea cu apa in mai multe cartiere ale mun
Cei mai multi locuitori ai municipiului Adjud refuza, in continuare, sa-si plateasca datoriile catre furnizorii de utilitati. Din aceste motive, societatea URBIS SA Adjud a luat decizia de a intrerupe alimentarea cu apa in mai multe cartiere ale municipiului de pe Trotus. Primarul municipiului Adjud, Constantin Armencea, a declarat ca „peste 80 % dintre locuitori refuza sa-si plateasca facturile“. El a precizat ca la mijloc este vorba de „nepasare si rea vointa“, deoarece facturile lunare nu sunt foarte mari. „Peste 80 % dintre adjudeni nu isi platesc facturile la apa potabila consumata. Unii, putini la numar, poate ca nu au bani, dar la marea majoritate este vorba de rea-vointa. Toti au convingerea ca nu o sa-i lase nimeni fara apa, dar lucrurile nu stau asa“, a spus primarul Constantin Armencea. El a adaugat ca societatea URBIS risca sa fie debransata de la reteaua electrica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.