Cantareata Britney Spears va fi inlocuita de o dublura pentru corp intr-un pictorial nud pe care il va realiza pentru o revista. Starul trebuia sa pozeze pentru revista Blender in stilul unei fotografii celebre a lui Marilyn Monroe, insa public

Cantareata Britney Spears va fi inlocuita de o dublura pentru corp intr-un pictorial nud pe care il va realiza pentru o revista. Starul trebuia sa pozeze pentru revista Blender in stilul unei fotografii celebre a lui Marilyn Monroe, insa publicatia se pare ca planuieste sa schimbe fotografiile corpului sau cu cele ale unui fotomodel mai "in forma". Un anunt din revista, publicat pe LA Casting, suna astfel: "Cautam dublura pentru corpul lui Britney Spears. Trebuie sa ai par blond de lungime medie si trebuie sa arati bine. Inaltime 1,65-1,70 metri. Poza va fi realizata dupa modelul unei fotografii facute de Bert Stern lui Marilyn Monroe, ultima imagine cu actrita inainte de moartea acesteia. Fata ta nu va fi prezentata in fotografia finala". Modelul trebuie sa aiba intre 18 si 25 de ani si va fi platit cu 500 de dolari pentru sedintele din 14 sau 17 decembrie. Intre timp, Britney a pozat pentru un portret de familie alaturi de cei doi fii ai sai: Sean Preston, de doi ani, si Jayden James, de 14 luni. Aceste fotografii erau menite pentru arhiva personala, pentru a fi folosite ca felicitari de Craciun, insa fotograful care a realizat pozele, Dani Brubaker, le-a vandut presei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.