• Publicatii

HOT. Vineri se va lansa revista „Blana", prima publicatie de cultura urbana din Romania destinata exclusiv zonei de graffiti, skateboard, snowboard si lifestyle si adresata publicului cunoscator, cu virste cuprinse intre 13 si 33 de ani, pasionat de sporturi extreme. Revista va aparea o data la doua luni si se va distribui gratuit doar in magazinele de specialitate din tara, incepind cu luna decembrie. Lansarea va avea loc vineri seara pe terasa de la Muzeul National de Arta Contemporana.

NOT. Cartea „Dragostea neagra", din Colectia Eroscop a Editurii Trei, spune o poveste de dragoste foarte frumoasa, prezentata insa doar prin cliseele tuturor marilor povesti pasionale. Este genul de carte pe care ai senzatia ca ai mai citit-o de multe ori, in toate celelalte carti din aceasta categorie. Dragostea extrem de pasionala a unui barbat pentru o metisa va provoca multe lacrimi cititoarelor sensibile, le va face sa viseze, dar la sfirsit isi vor da seama ca au vazut povestea asta in alte o mie de filme.

• Concert

HOT. Pe 8 decembrie va avea loc un nou concert Sufa Surfers in Romania, pentru a doua oara in acest an. Dupa recitalul de la Delta Music Fest, unul dintre cele mai electrizante din tot festivalul, trupa trip-hop se intoarce pentru a cinta in Bucuresti, in clubul Fabrica (fostul Test Point). Austriecii de la Sofa Surfers fac muzica de aproape sapte ani si si-au format un stil in care pot fi regasite sounduri de trip-hop, dub si acid jazz.

NOT. La petrecerea de Revelion de la Arad va cinta Bonnie Tyler, interpreta celebrului hit „Total Eclipse of the Heart". Concertul va avea loc in fata Palatului Administrativ din Arad, conform NewsIn. Aceasta va urca pe scena la ora 22.00 si va cinta pina la miezul noptii, inainte de artificiile de Anul Nou. Va urma trupa Cargo, care va sustine un recital de o ora. Bonnie Tyler are acum 56 de ani si a devenit celebra o data cu albumul lansat in 1983, „Faster Than the Speed of Light".

• Filme

HOT. Tautou si Gad Elmaleh in rolurile principale. Jean este un chelner timid si retras dintr-un hotel de lux. Irene, o femeie patimasa si aventuriera, il confunda pe Jean cu un celebru miliardar, neintelegere care se termina, asa cum toti spectatorii isi doresc, intr-o poveste de dragoste care continua undeva pe Coasta de Azur. Jean sfirseste prin a se adapta la realitatile vietii impreuna cu aceasta femeie.

NOT. „National Treasure 2: Book of Secrets" este un nou fantasy istoric in regia lui Jon Turteltaub, avindu-l in rol principal pe Nicholas Cage. Este adevarat ca puteti ghici, inainte de a vedea filmul, despre ce este vorba. Titlul este un rezumat perfect al povestii. Eroul principal porneste in cautarea si dezlegarea unor secrete cu comori, indicii, descoperiri initiatice si multe aventuri care se consuma foarte mult la nivel simbolic. Multe clisee care vor creste vinzarile de bilete.