Oana Zavoranu crede ca nu i se respecta stilul vestimentar, iar Mihai Gadea ca actorul care il imita nu are buze suficient de groase ca ale sale. Silviu Prigoana le ofera pliciul cu care s-a zis ca o „altoia" pe Adriana. Cu totii insa ii lauda pe cei de la „Mondenii", mai putin Gigi Becali.„Andreea Marin" „Gigi Becali" „Bahmueanu si Prigoana" „Mondenii" au incheiat filmarile celui de-al treilea sezon, cu editii incununate de audiente excelente. Un sezon in care Andreea Gramosteanu, Mirela Zeta, Mihai Bendeac si Dragos Stoica au adus fete noi, precum Iantu, Simona Sensual, Diana Munteanu, Luis Lazarus, Sorin Ovidiu Balan sau Nikita, Adrian Paunescu ori Valentin Stan, „omul cu laptopul de la Mihai Gadea".

„El le face pe toate si toata lumea ii copiaza filmele. Mai ramine sa spuna ca ultimul lui film, «Supravietuitorul», este facut de fapt inainte de «Nemuritorul», care a fost facut dupa filmul lui, «Nemuritorii», cu Amza Pellea", vorbeste Dragos Stoica despre o alta personalitate intruchipata, Sergiu Nicolaescu. Si adauga: „Becali, Stefan Banica jr., Andreea Marin sint suparati pe noi de cum ii imitam". Notorietatea in crestere a celui care-i imita pe Gigi Becali si pe Ion Cristoiu il asaza in centrul multor situatii amuzante. „Eram in metrou si doi tineri, dupa ce au coborit, mi-au strigat: «Nea Gigi, ai ramas fara masina?». Alta data m-a oprit cineva pe strada si m-a rugat sa vin la nunta baiatului, iar pe colegul meu Mihai Bendeac, cineva l-a rugat sa strige darul la o nunta".

In majoritate, cei parodiati se amuza teribil marti seara, cind „Mondenii" apar pe sticla, sub sigla Prima TV. Exista si exceptii. Oana Zavoranu ii considera extraordinar de talentati si de haiosi. „Ma amuza pentru ca sint de bun-simt, spre deosebire de altii, carora nu vreau sa le rostesc numele, pentru ca le fac reclama. Nu ma imita insa foarte bine, pentru ca eu nu obisnuiesc sa port palarie si nu mestec guma. Si nu prea imi abordeaza stilul vestimentar. Ii imita foarte bine pe Marin, pe Becali, Basescu, Diaconescu, Cristoiu si pe Adrian Nastase. Nici Raduleasca nu e imitata foarte bine. Mi-s dragi, au glume foarte inteligente, iar cei care se supara inseamna ca nu au simtul umorului. O singura data l-am intilnit pe Dragos, la Prigoana acasa, si mi-a facut o impresie foarte buna."

Si Mihai Gadea, realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei", de la Antena 3, e entuziasmat de cei patru tineri actori. „Chiar au umor. Se intimpla sa nu-i vad, pentru ca nu sint acasa la ora la care se difuzeaza emisiunea, dar intru pe site-ul lor. Ma uit si rid cu lacrimi. Sint extrem de talentati, poate cei mai interesanti si mai amuzanti din ultimii ani. In ce priveste felul in care sint imitat, chiar daca isi tuguie buzele, baiatul care ma imita nu reuseste sa le aiba la fel de groase ca ale mele". Mihai ne asigura ca amuzati se arata si colegii sai, Valentin Stan si Ion Cristoiu, „mai ales cind le povestesc cum sint imitati. I-am spus domnului Cristoiu de dilema pe care a avut-o intr-una dintre editii, daca Elena e sau nu la Mandinga... In ultima editie a emisiunii «Sinteza Zilei» vreau sa difuzam fragmente din emisiunile celor de la «Mondenii», «Vacanta Mare» si «Animat Planet», in care am fost parodiati, ca sa ne distram si noi".

Pentru Silviu Prigoana e o onoare sa fie bagat in seama de „Mondenii" sau de „Divertis". Chiar si negativ. „Inseamna ca reprezint ceva. Textele eu le dau, aproximativ 90%. Le-am si spus daca vor sa foloseasca pliciul, sa nu mai utilizeze butaforia lor, sa vina sa le dau eu pliciul adevarat".

Nici Virgil Iantu nu pridideste cu laudele: „Umorul exista, e prezent, nu folosesc instrumente facile pentru a impresiona. Sint toti actori profesionisti, fac impreuna textele si le iese bine ceea ce fac. Nu ma deranjeaza ca ma imita, pentru ca o fac cu umor, nu cu rautate si nu jignesc. Sint si foarte apropiat de ei, le mai spun parerea mea... Bine, eu nu-mi vad ticurile, dar ce fac ei acolo e in regula".

Nu de mult, Andreea Marin Banica ne declara ca se amuza atunci cind glumele sint intr-adevar inspirate si remarca o curiozitate maladiva in ceea ce priveste cuplul Banica, manifestat la aproape toate emisiunile de televiziune. „Nu consider ca e ceva sanatos si nici justificat si tot asteptam sa se termine, noi vazindu-ne serios de viata si de cariera si nefiind persoane care isi doresc cu orice pret sa fie in ochii tuturor, nu sintem printre cei care isi doresc sa devina subiect de reality show. Cred, in concluzie, ca e cel mai bine sa ne distram pe seama acestor referiri cind ele au o latura comica si sa le ignoram in celelalte cazuri.’’

Mihaela Radulescu crede ca „trebuie sa fii tare prost ca sa te superi pe «Mondenii». Sigur ca ma amuza! Ba chiar rid cu lacrimi! Nu vorbim despre niste amatori sau de niste glume proaste, ci despre niste actori remarcabili, inteligent condusi de scenariu si regie". Daca se considera bine imitata? „Binisor. In sensul ca alte personaje le ies perfect, eu n-am atit de multe elemente de «contrast», sint destul de greu de parodiat si ei stiu la ce ma refer. Iti trebuie o materie prima suculenta ca sa realizezi o parodie buna sau o imitatie. Imi place mult Mirela Zeta, e o actrita de mare valoare, am vazut-o si in filmul lui Nae Caranfil, «Restul e tacere», si m-a convins total talentul ei". Mihaela e de parere ca „Mondenii" ii imita cel mai bine pe Becali, pe Andreea Marin si pe Stefan Banica jr.

Adriana Bahmuteanu nu s-a simtit niciodata deranjata ca e parodiata. „Pentru ca asta meritam, sa ajungem de risul lumii! Ma imita destul de bine. Ne-am cunoscut si personal. Inainte sa nasc veneau pe la noi, in Pipera, in vizita. N-am mai reusit sa vorbim dupa ce am nascut. Oricum, cel mai reusit personaj e Gigi Becali.’’

Latifundiarul din Pipera nu-i impartaseste nici pe departe opinia. Gigi Becali e foarte iritat ca a devenit subiect de amuzament. E drept ca s-a amuzat, si chiar a ris, atunci cind s-a vazut pentru prima oara la „Mondenii". Acum, insa: „Sint penibili si enervanti. Deja mi-e scirba de ei. Nici nu ma imita bine. O data merge, hai, de doua ori, dar deja e deranjant. S-o tii asa, ca prostul, cu «ma, Banele, ma, Banele, ma, Banele!». Nici nu exprima realitatea. As putea sa-i dau in judecata pentru defaimarea imaginii, dar n-am timp de ei...". Discutia cu finantatorul Stelei s-a incheiat apoteotic cu injuraturi prelungite la adresa celui care il parodiaza. Cum Banel Nicolita, partenerul de scheci al lui Becali, a fost de negasit, in numele lui a vorbit Catalin Fainisi, ofiterul de presa al FC Steaua: „Nu-l intereseaza subiectul pe Jardel. Nici nu cred ca se uita".