Diferenta. Cina a costat doar 82 de dolari Miliardarul Donald Trump tocmai a devenit cea mai iubita figura din Santa Monica, dupa ce i-a lasat un bacsis de 10.000 de dolari chelnerului care l-a servit la masa. Accesul de generozitate al magnatului a
Diferenta. Cina a costat doar 82 de dolari Miliardarul Donald Trump tocmai a devenit cea mai iubita figura din Santa Monica, dupa ce i-a lasat un bacsis de 10.000 de dolari chelnerului care l-a servit la masa. Accesul de generozitate al magnatului a avut loc in clubul Buffalo si a survenit dupa ce Trump a achitat nota de plata in valoare de 82 de dolari. Omul de afaceri a sosit la restaurant pentru a lua cina in compania unui prieten. Comanda, care a constat in ceai cu gheata, supa, spaghete si cappuccino, nu anunta nimic spectaculos. S-a hotarat pe loc "Cand m-am dus sa ii intreb ce doresc sa manance, m-am simtit foarte prost, mai ales ca vorbeau peste mine. Niciunul nu s-a atins de supa. M-am bucurat, insa, ca au comandat cappuccino pentru ca acesta este specialitatea localului. Un coleg m-a rugat sa ii cer domnului Trump un autograf, pe care intentiona sa il ofere tatalui lui de Craciun", a povestit Billy D., recent intrat in posesia unui cec de 10.000 de dolari. "M-a luat direct si m-a intrebat care este cel mai mare bacsis pe care l-am primit vreodata. I-am spus ca producatorul Jerry Bruckheimer vine des pe la noi si ca odata mi-a dat 1.000 de dolari. Nu a stat pe ganduri si a scris cecul", a declarat Bill. Cu toate acestea, "New York Post" a publicat o declaratie a lui Trump, in care acesta dezminte ca ar fi oferit un bacsis atat de generos.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.